2013. október 29.

Középvezetői akadémia

Tíz alkalomból álló tréningsorozat középvezetőknek és vállalkozóknak

A Business Coach és az Mfor Konferenciák közös rendezvénysorozata középvezetőknek és vállalkozásvezetőknek.
• Vezetői készségek
• Kommunikációs eszköztár
• Tervezés és stratégia
• Idő- és energiagazdálkodás

 
Menedzsment Fórum Konferenciák
2013. október 29.Középvezetői akadémia - Tíz alkalomból álló tréningsorozat középvezetőknek és vállalkozóknak
Budapest198 000 Ft + áfa

Első alkalom: 2013. október 29. (kedd)

A Business Coach és az Mfor Konferenciák közös szervezés keretében tíz alkalmas képzési sorozatot indít. Az előadássorozat egyes rendezvényei egész napos (9-16 óráig) képzést jelentenek, amelyekre kéthetes gyakorisággal kerül sor. A kiscsoportos rendszerben megtartott előadások a legfontosabb vezetői készségeket, képességeket tekintik át, valamint ezek fejlesztésében nyújtanak segítséget. Előadóink jelentős szakmai múlttal rendelkező trénerek, coachok, gyakorló szakemberek.

Tematika

1. előadásnap - Ön és emberismeret
Ismerd meg önmagad és másokat. Azért, hogy másokat megérthessünk és megismerhessünk, először önmagunkkal kell tisztában lennünk. DiSC alapú személyiségek megismerése, elemzése, és azok alapján saját magunk és mások besorolása. DiSC on-line kérdőív kitöltése önköltségi alapon, grátisz 20 perces egyéni visszajelzés.
Előadó: Gáti Levente

2. előadásnap - Kommunikáció
A kommunikáció első alapszabálya az, hogy értsd meg a másikat, a második pedig, hogy értesd meg magad. A különböző személyiségtípusok változó kommunikációs igényűek. Ezek megismerése és gyakorlati használata javítja a megértést és a hatékony munkavégzést.
Előadó: Gáti Levente

3. előadásnap - Asszertivitás
Hogyan valósítsam meg önmagamat úgy, hogy elérjem a célomat, megtartsam saját és mások függetlenségét.
Előadó: Porpáczy Éva

4. előadásnap - Energiagazdálkodás és delegáció
Az idő az egyik legkorlátozottabb erőforrásunk. Hogyan lehet megteremteni és fenntartani a Munka-Magánélet Egyensúlyt (MME)? Mi a delegáció? Hogyan és kinek delegáljunk?
Előadó: Papp Eszter

5. előadásnap - Stresszkezelés, kiégés
Mely tényezők a stressz forrásai, hogyan tudom azokat csökkenteni? Milyen módszereket kínál a pszichológia?
Előadó: Ifj Serényi János

6. előadásnap - On-line kommunikáció és brandépítés
Fontos a megkülönböztetés ahhoz hogy a legjobban el tudjuk magunkat, cégünket adni. Mi a brand, milyen lehetőségek vannak a brand építésre akár vállalati, akár személyes szinten? Hogyan pozícionáljuk magunkat és a vállalatunkat az interneten (vállalati honlapok, blogok, közösségi oldalak)? Mire érdemes figyelni és erőforrásokat fordítani az online kommunikáció és a reklám (hagyományos hirdetések, ppc-kampányok, közösségi médiás megjelenések, seo) során?
Előadó: Király Béla

7. előadásnap - Szakértőből vezető, coaching és mentoring
Számos esetben, amikor valaki jól végzi munkáját, akkor annak elismeréseként kiemelik és vezetővé válik. Számos kihívással kell azonban szembenéznie, mint pl. az, hogy hogyan tudja elfogadtatni magát, mint vezetőt a korábbi kollégákkal? Honnan tudja, hogy „elszállt vele a ló”? Mi a különbség a fogalmak között és mi a háttértartalom? Ki a coaching szemléletű vezető? Hogyan válhatok, váljak coaching szemléletűvé? Hogyan mentoráljak?
Előadó: Skonda Mária

8. előadásnap - Tárgyalástechnika és prezentáció
Hogyan tudom megismerni, mit szeretne a másik fél? Mit jelent a win – win, és egyáltalán megvalósítható-e a gyakorlatban? Mi a prezentáció? Milyen formái vannak? Ki határozza meg, hogy a hallgatóság mit fog hallani egy prezentáció alatt? Mitől jó egy prezentáció?
Előadó: Gáti Levente / Ifj Serényi János

9. előadásnap - Célkitűzés és tervezés
Hogyan lehet meghatározni mi a cél? Cél vagy Álom? Milyen lépéseket kell megtenni? Hogyan tervezzek, mik segíthetik a tervezést?
Előadó: Gáti Levente

10. előadásnap - Csapat kialakítsa és csapattal való együttműködés
Egyedül nem megy… - Kern-Garas után szabadon. Milyen csapatot építsek? Hogyan dolgozzak csapattal? Honnan tudom, hogy van egy csapatom?
Előadó: Gáti Levente

A rendezvénysorozatot legalább 10 fő jelentkezése esetén indítjuk el!

Előadók

Gáti Levente

Gáti Levente

Ifj. Serényi János

Ifj. Serényi János

Papp Eszter

Papp Eszter

Porpáczy Éva

Porpáczy Éva

Skonda Mária

Skonda Mária

Menedzsment Fórum Konferenciák
Vissza a főoldalra