2011. április 21. (csütörtök)

VII. Mfor Marketing Konferencia

„ONLINE MARKETING TRENDEK 2011”

  • SEO trendek 2011
  • Mobilmarketing trendek 2011 - alkalmazások, újdonságok
  • Social marketing trendek 2011
  • Ambient marketing trendek 2011
  • Online marketing trendek a gyakorlatban
 
Menedzsment Fórum Konferenciák
2011. április 21. (csütörtök)VII. Mfor Marketing Konferencia - „ONLINE MARKETING TRENDEK 2011”
Danubius Hotel Gellért, Budapest28 000 Ft + áfa

12.50 - 13.20

Regisztráció, kávé

13.20 - 13.30

Moderátori köszöntő, bevezető

Berényi Konrád vezető tanácsadó, Onlinemarketing.hu Kft.

13.30 - 13.50

Online Reklámköltési riport 2010

Ziegler Gábor elnökségi tag, IAB Hungary

13.50 - 14.20

Online marketing 2011

Abban a pillanatban, hogy ilyen természetes, megszokott lett az internet, át is alakult, és azok akik hozzászoktak a weblapok, fórumok, e-mail címek kényelmes világához, néha csak kapkodják a fejüket. Hiszen itt a Facebook, több, mint 600 millió taggal, itt a mobil internet az okostelefonokkal, itt van nagyon sok olyan szolgáltatás, ami egy olyan új irányba viszi el az internetet. Milyen lesz az online marketing 2011-ben? Hogyan fogják tudni kihasználni az új eszközökben, új megoldásokban rejlő üzleti lehetőségeket a cégek?

Lévai Richárd marketing vezető, RG Stúdió Kft.

14.20 - 14.50

SEO trendek 2011

Mit jelent a SEO 2011-ben? Melyek a legnagyobb, stratégiai SEO hibák, amelyeket elkövethetünk? Old school vs New school SEO: mi az, amit el kell felejtenünk? Mi az, ami aktuálisabb, mint valaha? Melyek az új trendek és hogyan illeszthetjük be stratégiánkba: local (helyi) keresés, mobil keresés, személyre szabott keresés, valós idejű keresés, videó marketing, közösségi marketing - együttműködés a SEO-val. Webanalitika, mérhetőség és ROI. Házon belül vagy outsourcing?

Vajda Éva ügyvezető igazgató, iWebma Kft.

14.50 - 15.20

Mobilmarketing trendek 2011 - alkalmazások, újdonságok

Ismerjük meg a legújabb mobilmarketing trendeket! Mennyire mérhető a mobilmarketing aktivitás? Tablet gépeké a jövő? Fotómegosztás mellett megjelennek az első mobil videó megosztók is? Milyen alkalmazások várhatóak 2011-ben? Hogyan tudnak hatékonyan megjelenni ezeken az eszközökön a vállalatok?

Kovaliczky Tamás project manager, Neo Interactive Kft.

15.20 - 15.50

Kávészünet

15.50 - 16.35

Social marketing trendek 2011

Merre tart a Social marketing 2011-ben? Hogyan változnak a fogyasztók és a közösségi szokásaik? Mit akarnak a márkáktól? Miként reagálnak erre a márkák?Milyen újdonságok várhatóak a social mediaban?

Előadás esettanulmányokkal bővítve

Szeder Péter account director,

Fastbridge Hungary Kft.

16.35 - 17.05

Ambient marketing trendek 2011

Érkedes, hgoy el tuodd ovalsni ezt a szvöeget, pdeig a sazvak tösbbége totál étrlemeteln. Az aygad mégis helyerrajka a kokcákat, és vaólszíűnleg soakkl jbboan mejgegyezd, mnit bámreilyk máiskat. És mésgem lgósz haza eőlbb a konefrenicáról, haenm megávrod az elődaáosm.

- Ennyit az ambientről.

Előadás esettanulmányokkal bővítve

Kolesár Krisztián tulajdonos, kreatív vezető

Raygun Reklámügynökség Kft.

17.05 - 17.55

Panelbeszélgetés

„Online marketing trendek a gyakorlatban”

Résztvevők:

Bökönyi Norbert ügyvezető igazgató,

Pallas Communication

Kerti Attila elnök, online szekció,

Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége

Máté Balázs ügyvezető igazgató, Abfox Kft.

Oros Attila marketingvezető,

BMW Magyarország Kft.

Rendes Zoltán megbízott marketing és kommunikációs igazgató, TV2

17.55 -

Konferenciazárás

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A vállalati marketingbüdzsék ugyan az elmúlt időszakban visszaestek a válság miatt, ám egyre több jel mutat a kilábalás irányába. Eközben az elmúlt két év sem Csipkerózsika-álomban telt, hiszen számtalan új eszköz, platform használata vált mindennapossá, miközben az ügyfelek elérésének újabb és újabb módszereivel kell megismerkedni.

A Menedzsment Fórum, „Online marketing trendek 2011” címet viselő, VII. Marketing Konferenciáján az érdeklődők megismerhetik az elmúlt év online költési tendenciáit az IAB, online hirdetési piacon tevékenykedő szolgáltató cégeket összefogó szervezet adatai alapján. Az elmúlt időszak változásai mellett a rendezvény általános piaci áttekintést is nyújt az idei év várható trendjeit illetően.

A keresőoptimalizálás, az ambient marketing, vagy - a Facebook terjedésének köszönhetően - a social marketing aligha lehet ismeretlen fogalom a marketingesek számára. Ám ezek hatékony használata sokak számára okoz fejtörést. Vállalati szinten ma már senki sem elégszik meg csupán azzal, hogy „fent legyen” a neten vagy épp valamely közösségi hálózaton, a cégvezetők és a marketingszakemberek a ráfordított erőforrások megtérülését is látni szeretnék. Előadóink az újdonságok mellett esettanulmányok segítségével próbálják bemutatni, mire érdemes egy vállalatnak pénzt fordítani, mire nem?

Egy, még jelenleg is gyerekcipőben járó terület, a mobilmarketing témaköre is terítékre kerül. A cégek szempontjából a nehézséget itt is elsősorban az okozza, hogy az okostelefonok áradatában, a sok alkalmazás között hogyan lehet a fogyasztókat úgy megszólítani, hogy azokban erősítsük a márkánkat, esetleg direkt vásárlásra is ösztönözzük őket.

A konferenciát záró panelbeszélgetésben olyan szektorok képviselőivel beszélgetünk, akik maguk is aktív részesei az új trendeknek, élnek az új platformok adta lehetőségekkel, és a fogyasztóikat nem csupán a hagyományos csatornákon bombázzák üzeneteikkel, illetve kommunikálnak velük, hanem az új módszerekhez is bátran nyúlnak.

A konferencián készült képek

Menedzsment Fórum Konferenciák
Vissza a főoldalra