.

Menedzserek a szervezetben /2008/

  • Ön tudja, hogy hogyan tehet szert sikeres vezetőre? Mi megmutatjuk!
  • Motivált vezetőt szeretnénk! De ki motiváljon és hogyan?
  • Ami csak a két félre tartozik! Ön tudja, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy menedzserszerződésben?
  • Képeznénk a felsővezetőt, ha lenne rá ideje! Hogyan képezzük, fejlesszük és tegyük inspirálttá vezetőnket?
  • Neveljünk vagy „igazoljunk”? Mi a célszerűbb az utánpótlást illetően?
  • Távozik a vezető! Vége a világnak? Hogyan kezeljük ezt a rendkívüli és váratlan helyzetet?
 
Menedzsment Fórum Konferenciák
. Menedzserek a szervezetben /2008/ 
Hilton Budapest WestEnd60 000 Ft + áfa

TÉMAFELVETÉS

A Menedzsment Fórum Konferenciák eseményén a vezetők vállalati életútjának nagyobb szakaszait vesszük górcső alá hazai és nemzetközi aspektusból a felkutatástól, az ösztönzésen át a távozásig. Kiváló előadóinktól a szakmát érintő aktuális kérdésekre kaphatnak választ, továbbá a legsikeresebb technikákról, eszközökről tájékozódhatnak.

Hogyan tegyünk szert sikeres vezetőre? Konferenciánkon megvitatjuk a kulcsember kiválasztásának kritériumait és elvárásait, valamint azokat a kiválasztási helyeket, módszereket, melyek garanciát szolgáltathatnak a sikeres választáshoz.

Motivált vezetőt! De ki motiváljon és hogyan? A tulajdonos vagy az erőforrás menedzsment? Kinek milyen szerep jut az ösztönzésben? És meddig fokozzuk a tempót, hogy elkerüljük a kiégést?

Ami csak a két félre tartozik! Milyen lehetőségek rejlenek a menedzsmentszerződésben a közép-, illetve a felsővezetők számára? Milyen buktatókat, aknákat kerüljünk és mihez ragaszkodjunk? Hol állunk nemzetközi viszonylatban a menedzsment szerződések tekintetében?

Képeznénk, ha lenne rá ideje! Hogyan tudja a felsővezető összeegyeztetni napi tizenórás elfoglaltságát és önmaga képzésére szükséges időt? Hogyan, milyen tréningekkel lehet hatékony keretek között képezni, fejleszteni, inspirálttá válni újra és újra?

Neveljünk vagy „igazoljunk”? Mi a célszerűbb? Az utánpótlást „saját berken belül” kinevelni, invesztálni, elkötelezetté tenné a jövő potenciális vezetőit a vállalat iránt vállalva a „kinevelt, kész” vezető távozásának a kockázatát, vagy „igazolni” a piacról?

Távozik! Vége a világnak? Milyen következményekkel jár egy vezető távozása? Milyen buktatók, és lehetőségek rejlenek egy vállalat számára a búcsú után? Hogyan kezeljük a távozáskor fellépő olykor rendkívüli és váratlan helyzetet az interim menedzsment eszköztárával?

A konferenciát lezáró panelbeszélgetésben többek között a Menedzser Szövetség és Menedzsment Fórum által szervezett „Év Menedzsere” és „Legjobb főnök” szavazás győzteseit szólaltatjuk meg Sikeres menedzsereink és magyar, illetve nemzetközi cégek első emberei arról fognak beszélgetni, hogy hogyan látják a menedzserek szerepét a szervezetekben.. Milyen magyar és nemzetközi sajátosságokat befolyásolják a menedzsment vezetői filozófiát, és az alkalmazottak munkához való hozzáállását.

A konferenciánk szólni kíván:
Menedzsereknek és vezetőknek
Személyzeti és szervezetfejlesztési tanácsadóknak, cégeknek és trénereknek
HR vezetőknek
HR és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó cégeknek
Vállalatmenedzsment iránt érdeklődő szakembereknek

A Nyugati Pályaudvarral szomszédos Hilton Budapest WestEnd szállodát a Nyugati tér és a Lehel tér határolja, így Budapest szinte bármelyik részéről könnyen elérhető.

Megközelíthető a Nyugati Pályaudvarnál a 4-es és a 6-os villamossal, a 6-os, a 26-os, a 91-es, a 191-es és a City-busszal, valamint a 72-es és a 73-as trolibusszal.
A 3-as Metró Nyugati téri állomásáról közvetlenül aluljárón keresztül lehet elérni a szállodát.

A WestEnd City Center Ferdinánd híd felőli bejárata a Lehel térhez esik közel, ahol a 14-es villamos, valamint a 133-as busz közlekedik. Megközelíthető a 76-os trolibusszal is, a Lehel utcai megállójában leszállva.
A 3-as Metró Lehel téri állomásától gyalogosan is el lehet jutni a szállodába.

Az autós vendégeink részére a WestEnd City Center parkolójában tartunk fenn helyet. Kérjük, hogy parkolási szándékát jelezze nekünk!

A konferencián készült képek

Menedzsment Fórum Konferenciák
Vissza a főoldalra