.

Mfor Inspirációs Konferencia

Dönts jól! Építs szuper csapatot!

•Győztes csapat, győztes menedzser
•Mi jellemzi a magyar döntéshozókat?
•Hogyan integrálják a kulturális különbségeket a magyar cégek?
•Értelem és érzelem a menedzserek döntéseinél

 
Menedzsment Fórum Konferenciák
. Mfor Inspirációs Konferencia - Dönts jól! Építs szuper csapatot!
KOGART Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 112.28 000 Ft + áfa

Ahhoz, hogy napjaink változásait sikeresen tudják az egyes szervezetek kezelni, elengedhetetlen a tudatos szervezés és építkezés. A vezetői döntések ilyenkor létfontosságúak, éppen ezért egy jó vezető lehet maga a siker kulcsa. De milyen is egy jó döntéshozó? Mi kell ahhoz, hogy egy megfelelő vezető irányításával sikeresen kezelni tudjuk a napjainkban végbemenő változásokat? Hogyan lehet sikeres csapatot építeni és összetartani? Konferenciánk többek között ezekre a kérdésekre kíván választ nyújtani, hiszen cégvezetők, tanácsadók, tapasztalt szakemberek gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül szemléltetik, hogy mit tehet Ön, vállalata sikere érdekében.

A konferencia főbb témakörei:
Győztes csapat, győztes menedzser
Mi jellemzi a magyar döntéshozókat
Hogyan integrálják a kulturális különbségeket a magyar cégek
Értelem és érzelem a menedzserek döntéseinél

Előadók, akik felkérésünket elfogadták és jelen lesznek a május 16-án megrendezendő konferencián:

Alföldi Róbert, főigazgató, Nemzeti Színház
Dr. Zsuga János, vezérigazgató, FGSZ Zrt.
Loschinger Tamás, stratégiai vezető, LT Communication Kft.
Márton-Koczó Ildikó, coach, menedzsment szakíró
Pintér Katalin, ügyvezető igazgató, Gerbeaud Gasztronómia Kft.
Szombathelyi Péter, operatív igazgató, NNG Kft.
Szűts Ildikó, elnöki tanácsadó, OTP Bank Nyrt.

 

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója

Jászai-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett színész, rendező.

1991-ben kapott színész diplomát a budapesti Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahol Horvai István és Kapás Dezső osztályába járt.
1992-2000 a Vígszínház társulatának tagja.
2000-2006 Szabadúszó.
2006. március 1-től a Bárka Színház igazgatója.
2008. július 1-től a Nemzeti Színház főigazgatója.

Alföldi Róbert vezetése alatt a Nemzeti Színház az ország legsikeresebb kulturális vállalakozásainak egyike lett. Az előadások óriási érdeklődés mellett zajlanak, bebizonyítva ezzel, hogy Magyarországon a magas színvonalú „kulturális termékek” is eladhatók.

 

Dr. Zsuga János, az FGSZ Zrt. vezérigazgatója

A 2012-es Év Menedzsere Díj nyertese 2003-ban, 33 évesen lett a vezérigazgatója Magyarország egyik legnagyobb, 131 milliárd forint árbevételű cégének. A Miskolci Egyetemen végzett okleveles gázmérnökként, ahol később PhD tudományos fokozatot szerzett. 2009 óta pedig a Miskolci Egyetem címzetes egyetemi docense. 2009-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést.

Az FGSZ 2012-ben negyedszer nyerte el a Legjobb Munkahely címet, és három alkalommal Közép-Kelet-Európa legjobb munkahelyei közé került. Munkatársainak méltatása szerint Dr. Zsuga János emberközpontúsága, vezetői adottságai és értékteremtő szemlélete egyaránt kiemelkedő.

 

 Márton-Koczó Ildikó, tréner, menedzsment szakíró

Saját fejlesztésű, az adott vállalatra szabott tréningeket tart, főleg vezetői önismeret, personal branding, hatásos beszéd, viselkedésalapú tárgyalástechnika, nehéz, döntési helyzetek kezelése témakörökben. Coachként ugyanezen témák tartoznak a szakterületei közé. Legutóbbi, harmadik könyve 2013. januárjában jelent meg, a döntéshozatalról szól, esettanulmányokon keresztül elemzi a döntési helyzeteket.

 

Pintér Katalin, ügyvezető igazgató, Gerbeaud Gasztronómia Kft. 

A szakember végigjárta a vendéglátós ranglétrát, majd tizenkét éves szállodai múlt után került a Gerbeaud élére, s kezdte működtetni a történelmi cukrászdát és éttermet 2004-ben. Az elmúlt években nem csak a Gerbeaud megkopott patináját sikerült vezetése alatt visszaállítani, de a nemzetközi terjeszkedést is megvalósították, Japánban három Gerbeaud-egységet nyitottak. 2008-ban hozta létre az Onyx éttermet, mely óriási sikereket ért el. Az ott felépített csapatnak köszönhetően az étterem Michelin-csillagos lett - rajtuk kívük csak egyetlen magyar hely büszkélkedhet hasonlóval -, illetve az étterem chef-je, Széll Tamás a hazai gasztronómai történetében egyedülálló eredményt ért el a világ leghíresebb szakácsversenyén, a Bocuse d'Oron.


Szűts Ildikó, OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója, kommunikációs igazgatója

Szűts Ildikó az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem személyügyi szakán szerzett diplomát. A kilencvenes években számos hazai nagyvállalatnál (pl. BAT-Pécsi Dohánygyár Kft., Antenna Hungária Rt, Lehel Electrolux, MATÁV, stb.) működött közre tanácsadóként, szakértőként humán rendszerek kialakításában, szervezetfejlesztési és változásmenedzsment projektek vezetésében.

1999 és 2010 között a Magyar Postánál töltött be különböző vezetői pozíciókat, 2008-tól a vezérigazgatói teendőket látta el.

A humán szakterületen elért eredményeit 2007-ben Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel, a Magyar Postánál végzett innovatív munkáját 2010-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével ismerték el, női vezetői munkásságát pedig 2012-ben az Amerikai Kereskedelmi Kamara Női Kiválósági Díjával honorálták. A Pécsi Tudományegyetem és a BGF címzetes egyetemi/főiskolai docense. Oktatóként és előadóként rendszeresen tart előadásokat egyetemeken és konferenciákon.

Szűts Ildikó, 2010-től az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója, kommunikációs igazgatója, az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke, férjezett, egy kamasz fiú édesanyja.

A konferencián készült képek

Menedzsment Fórum Konferenciák
Vissza a főoldalra